Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Az otthon nyugalmaÉrdemes vigyázni rá UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításérték&ingatlan

A mi otthonunk

Otthonunk az egyik, ha nem a legnagyobb értékünk. Sokszor hosszú évek vagy egy egész élet munkája van benne, érdemes vigyáznunk rá. Ahogy mi magunk, úgy otthonaink sem egyformák. Érdemes tehát olyan védelmet választani, mely nem csak hozzánk, a mi elképzelésünkhöz, de otthonunkhoz a leginkább illik. A Kandalló Extra rugalmasan összeállítható biztosítás: az alapbiztosítást kiegészítő szolgáltatásokkal bővítve mindenki saját igényeire szabhatja.

Tűz: a legnagyobb veszély

Legnagyobb kárt otthonunkban a tűzkár okozhatja, mely akár a lakás vagy a ház teljes megsemmisülését is jelentheti. Az otthonbiztosítással lehetőséged van a károk helyreállítására.

Üveg mindenütt

Furcsa, de az otthon legsérülékenyebb pontjai az üvegfelületek. Legyen szó ajtóról vagy ablakról, a biztosítás törés, repedés esetén megtéríti a javítás, csere költségeit. Az alapbiztosításban megtalálható alap üvegbiztosítást (amely 100 ezer forintig nyújt segítséget), igényed szerint tovább bővítheted. Kiegészítő különleges üvegbiztosításunk egyéb üvegfelületekre, így akár a villanytűzhely üveglapjára is kiterjed.

Ha beázunk

Otthonunkban számos módon okozhat kárt a váratlan, extra mennyiségű víz: a tetőn keresztül beérkező csapadékvíz, váratlan felhőszakadás, árvíz okozta károk, vagy egy csőtörés mind komoly károkat okozhat otthonunkban, tárgyainkban. A helyreállítás költségei mellett komolyabb csőtörés esetén az elfolyt víz költségét is fedezi biztosításod.

Villámcsapás, viharkár

A nyári viharok villámlásai lakóépületünkben és értékeinkben is kárt okozhatnak. A biztosítás a villámcsapások okozta rombolások, égések mellett az elektromos berendezésekben okozott károkat is megtéríti. Felhőszakadás és vihar esetén is védve vagy, hiszen a biztosítás erre is kiterjed.

Személyes tárgyaink, értékeink is biztonságban

Az otthon nemcsak a falak, de minden, amit benne tartunk. Személyes tárgyaid, értéktárgyaid mellett biztosíthatod a barkács-, hobbi-, mezőgazdasági- és kerti berendezéseid is. Nagyobb akváriumod van? Nálad van valaki más értéktárgya? Ezeket is biztosíthatod! Kiegészítő „vállalkozói tevékenység vagyontárgyainak” biztosításával 1 millió forintig a kockázatviselés helyén (a főépületben) végzett vállalkozás vagyontárgyait is biztosíthatod.

Ha betörnek

A biztosítás betöréses lopás és rablás esetén is segítséget nyújthat, mert nem csak az eltulajdonított ingóságok értékét térítheti, hanem akár a zárcsere, a dokumentumok pótlásának költségeit is, valamint a betöréses lopással összefüggésben keletkezett rongálási károkat is.

Amikor mi okozunk kárt

Az élet produkálhat olyan helyzeteket, amikor nem minket ér kár, hanem mi válunk okozókká. Hányszor felejtjük el lesöpörni a járdát hóesésben, melyen könnyű megcsúszni? Előfordulhat egy hirtelen mozdulat, mellyel leverünk, kitörünk bármit, ami törékeny. A kárt ilyen esetekben saját magunknak kell megtéríteni, mely olyan plusz kiadást okozhat, mellyel nem terveztünk előre. Épülethasználói felelősségbiztosítás 20 millió forintig, magánemberi felelősségbiztosítás körében károk esetén 6 millió forintig fedezi a felmerülő költségeket.

Ha a házi kedvenc bajt okoz

Előfordulhat az is, hogy kutyád másoknak okoz kárt, ami nem csak kínos, de sokszor súlyos összegeket is kell fizetnünk miatta. A kiegészítő kutyatartói felelősségbiztosítás a károk rendezésében 5 millió forintig anyagi segítséget nyújt.

Megújuló energiával működő épületekhez is

A nap- vagy szélenergiával, valamint geotermikus energiával működő épületek különleges védelmet igényelnek. A biztosítással a napkollektor, szélenergiai berendezés és geotermikus fűtési berendezések biztosításáról is gondoskodhatsz.

Nem csak az épület

Saját magadról és szeretteidről is gondoskodhatsz: kiegészítő baleseti csomagjaink védelmet nyújtanak váratlanul bekövetkezett balesetek esetén is.

Joker, minden ami kimaradt

Az UNION Joker olyan ütőkártya, amelyet az igazán váratlan helyzetekben húzhatsz elő!Ha olyan káreseményed volt, amelyre a mi lakásbiztosításunk nem fizet, de más biztosítóé igen, megtérítjük a kárt. Évi 5 ezer forintért évente 100 ezer forintig használhatod a Joker előnyeit. Fontos: ha egy esemény szerepel a kizárások közt, arra nem fizetünk.

Hogyan lehet biztosításod?

1

Válaszd ki a hozzád legközelebb eső irodánkat!

2

Tájékozódj szakértő kollégáinktól kötelezettségek nélkül!

3

Kösd meg a biztosítást!

Kapcsolat

Mi a teendő kár esetén?

  Jelentsd be online! 

Ha kérdésed lenne, segítünk telefonon is

Ha kár érne, kérjük, töltsd ki a online kárbejelentő nyomtatványunkat! Szakértő kollégánk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot. Vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 486 4343 számon. Ha biztosításod tartalmaz asszisztencia szolgáltatást, kisebb, azonnali beavatkozást igénylő károknál (pl. dugulás, zárcsere) hívd asszisztencia szolgálatunkat.

Kárbejelentés

Fontos részletek

Mit kapsz biztosításodhoz?

 • Online ügyintézés: Ügyfélportálunkon online kérheted le kötvényed, rendezheted biztosításod díját bankkártyás fizetéssel és adataidat is módosíthatod
 • SuperShop pont: 100 forintonként 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

Szerződéskötéshez szükségesek az ingatlan és a szerződő adatai, melyet online felületünkön adhatsz meg.

Hogyan köthetsz biztosítást?

Biztosításod megkötheted személyesen és partnereinknél is lehetőséged nyílik erre.

Milyen kedvezményeket kaphatsz?

 • Önrész-kedvezmény
  Önrész választása esetén a biztosítási díjból 15%, 30% illetve 45% kedvezményt nyújtunk.
 • Díjfizetési mód és gyakoriság
  Biztosításod díját fizetheted évente, félévente, negyedévente vagy havonta. A havitól eltérő díjfizetési gyakoriságtól függően kedvezményekben részesülsz. Az éves díjfizetés 8%, a féléves 4%, a negyedéves 2% kedvezményt jelent. Ha biztosításának díját csoportos beszedési megbízással egyenlíted ki, 5% kedvezményben részesül.
 • Partnerkedvezmény
  A biztosítónknál bármilyen egyéb biztosítással rendelkező ügyfelek az UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás díjából 5% kedvezményben részesülnek.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmllakas+kandalloyes
/static/assets/xml/label-document.xmllakas+jokeryes
/static/assets/xml/label-document.xmllakas+utmutatoyes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noRizikóExtraUnionPezsgőUnionMenta

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3nolakás